Navigere opp
Logg på
 
 
 
Du er her FEFO > FeFo Norsk > Friluftsliv > Åpne hytter
Holmenkoia

Åpne hytter

Velkommen til å besøke hyttene,koiene og ødestuene på Finnmarkseiendommen. Vennligst vis hensyn og forlat hytta slik du selv ønsker å finne den. Mat og søppel må tas med hjem.


Ødestuene er åpen for alle. Noen av hyttene forpaktes av lokale lag/foreninger og kan være låst. Se info på www.godtur.no og Brosjyren for ødestuer i Pasvik.

Lenke: Lokale firmaer som tilbyr hytter i Pasvik. 

HKH Dronning Sonja og Vegard Ulvang er noen av de som har gått på ski i Pasvik og benyttet FeFos ødestuer. Hun har også skrevet i hytteboken. Dronning Sonja takker finnmarkingene, og sier hun fikk den freden hun ønsket. Opplevelsene av natur og folk har vært fascinerende sterke, forteller dronning Sonja.  

 Foto: Sør-Varanger avis

 

Ros, ris og eventuelle mangler med bilder meldes til FeFo på servicetlf. 09975 eller post@fefo.no . Skriv gjerne i hytteboka, om ikke annet dato og navn.

 Ødestuene i Pasvik (se kart)  

Ødestuene er åpen for alle som ferdes til fots, på ski eller med hundespann. De ligger en dagsmarsj fra hverandre. Ingen av koiene er tilgjengelige via åpne skuterløyper. Ødestuene har tidligere vært brukt av tømmerhoggere, grenseoppsyn og reindriftsnæringa. 

 Alle koiene forsynes med ved, saging og kløyving gjør man selv. Koiene har det nødvendigste av kokeutstyr, gassprimus. Ta med mat, kopp, tallerken og bestikk. Det er madrasser på de fleste koiene.
 

Åpne hytter på Finnmarkseiendommen

Kommune

Hyttenavn, lenke til godtur.no

Forpakter

Båtsfjord

Indre Syltevikhytta

Varangerhalvøya Turlag​

​Karasjok Andreas Nilsen hytta ​Eies av FeFo

Porsanger

Skogvokterhytta

Brennelv Bygdelag

Sør-Varanger

Følvannskoia

Eies av FeFo

Sør-Varanger

Holmenkoia

Eies av FeFo

Sør-Varanger

Høvasskoia

Eies av FeFo

Sør-Varanger

Lerkevannskoia

Eies av FeFo

Sør-Varanger

Saimikoia

Eies av FeFo

Sør-Varanger

Vestkoia​

Eies av FeFo

​​​​​​​​​

 
 
 

Finnmarkseiendommen • Finnmárkkuopmodat

Hovedkontor: Torget, 9700 Lakselv | Postadr: Postboks 133, 9811 Vadsø | Fakturaadr: Finnmarkseiendommen avd. Alta, Postboks 1609, 9509 Alta | Org.nr: 989 480 731
Tlf: 78 95 50 00 | E-post: post@fefo.no