FEFO

Leie hytte?

Har du lyst til å oppleve den flotte naturen i Pasvik? FeFo har flere utleiehytter. Noen er leid ut til lokale reiselivsbedrifter i Sør-Varanger. Hytta "Gjøkvassbu" leies ut via iNatur.no. Hyttene er et godt utgangspunkt for både jakt, fiske og friluftsliv, og et opphold der kan også kombineres med tur innom våre åpne hytter.

Hytte i Pasvik

Gjøkvassbu

FeFo tilbyr Gjøkvassbu for leie. Hytta har en unik beliggenhet ved Gjøkvannet i Øvre Pasvik og har sengeplass til 6 personer. I tillegg er det mulig å re opp 2 sengeplasser i badstua.   

Gjøkvassbu ble bygd av Statens Skoger på 1950 tallet, og ble benyttet som bolig til skogforvalterne i de periodene det var skogsdrift i nærområdet. Da Statskog la ned skogsdriften ble hytta benyttet som utleiehytte. Hytta er nå totalrenovert i 2018. Her er ikke innlagt strøm, men har vedovn og gass. Sommerstid er hytta tilgjengelig via skogsbilvei, mens man vinterstid benytter ski fra parkeringsplassen. Traseen er ofte oppkjørt av reindrifta, som har vinterbeite i området.

Gjøkvassbu kan bestilles hos iNatur.no, og info om leieforholdet kan leses der. 

Kontaktinfo: 
FeFo

Mobilnr. +47 915 13 277/ 78 95 50 00
E-post: post@fefo.no

 

 

Sortbrysttjern

Koia ligger flott plassert ved inngangen til Øvre Pasvik nasjonalpark. Det er en kjørbar bilvei frem til koia på sommerstid. Om vinteren er det ni kilometer til nærmeste bilvei. BIRK Husky som utleier, tar seg av transport. Det går en oppmerket sti fra koia inn i nasjonalparken.

Sortbrysttjernkoia har 10 sengeplasser. Båt og badstue er tilgjengelig.

Adkomst på barmark skjer via skogsbilveien.

Kontaktinfo:
BIRK Husky AS
Mobilnr. +47 909 78 248
Epost: post@birkhusky.no
www.birkhusky.no
Facebook

Ellentjern

Ellentjern er et unikt utgangspunkt for turer i Øvre Pasvik hele året. De to koiene med henholdsvis 6-8 og 4 sengeplasser, badstu og et trivelig tun ligger flott plassert ved enden av skogsbilveien ved Ellentjern, Vaggetem. 

Ellentjern AS står for utleie og matservering. Det er lagt godt til rette for fuglekikkere og naturfotografer med fôringsplass for fugl. Sommerstid er det vei helt frem til tunet og god anledning for besøkende til parkering ved Ellenvannet. 

Kontaktinfo: Ellentjern AS
Mobilnr. +47 958 82 111
E-post: arneliakleiv@gmail.com
www.dogpower.no/hytteutleie
Facebook: www.facebook.com/Ellentjern

Myrbekkoia

Like ved en skogsbilvei, flott plassert ved Myrbekken, med inntil 13 sengeplasser og med muligheter for badstue ligger Myrbekkoia.  Adkomst om sommeren skjer med bil. Vinterstid kan man enten benytte ski , åpen skuterløype eller annen transport, som utleier BIRK Husky ordner.

Kontaktinfo:
BIRK Husky AS
Mobilnr. +47 909 78 248
E-post: post@birkhusky.no
www.birkhusky.no
Facebook

Kontakt

Kate Persen
Leder næring
E-post
Telefon 78 95 50 00
Mobil 915 13 277
Fant du det du lette etter?