FEFO

Leie hytte i Pasvik?

Har du lyst til å oppleve den flotte naturen i Pasvik? Vi leier ut hytter til lokale reiselivsbedrifter i Sør-Varanger. Hyttene er godt utgangspunkt for mange flotte jakt, fiske og friluftsliv. Under finner du mer info.

Hytte i Pasvik

Sortbrysttjernkoia - villmarkshytte

Koia ligger flott plassert ved inngangen til Øvre Pasvik nasjonalpark. Det er en kjørbar bilvei frem til koia på sommerstid. Om vinteren er det ni kilometer til nærmeste bilvei. BIRK Husky som utleier, tar seg av transport. Det går en oppmerket sti fra koia inn i nasjonalparken.

Sortbrysttjernkoia har 10 sengeplasser. Båt og badstue er tilgjengelig.

Adkomst på barmark skjer via skogsbilveien.

Sortbrysttjermkoia - Klikk for stort bilde Kontaktinfo:
BIRK Husky AS
Mobilnr. +47 909 78 248
Epost: post@birkhusky.no
www.birkhusky.no
Facebook

Ellentjernkoiene

Ellentjern er et unikt utgangspunkt for turer i Øvre Pasvik hele året. De to koiene med henholdsvis 6-8 og 4 sengeplasser, ligger flott plassert ved enden av skogsbilveien ved Ellentjern, Vaggetem. Koiene er enkelt utstyrt med vedovn og gasskomfyr, og det er vedfyrt badstue ved elvebredden.  Båt- og kanoutleie, hundekjøring og matservering. Det er lagt godt til rette for fuglekikkere og naturfotografer med fôringsplass for fugl. Vinterbrøytet vei helt frem til tunet.

Ellentjern forside - Klikk for stort bilde Kontaktinfo: Ellentjern AS
Mobilnr. +47 958 82 111
E-post: arneliakleiv@gmail.com
www.dogpower.no/hytteutleie
Facebook: www.facebook.com/Ellentjern

Myrbekkoia

Like ved en skogsbilvei, flott plassert ved Myrbekken, med inntil 13 sengeplasser og med muligheter for badstue ligger Myrbekkoia.  Adkomst om sommeren skjer med bil. Vinterstid kan man enten benytte ski , åpen skuterløype eller annen transport, som utleier BIRK Husky ordner.

Kontaktinfo:
BIRK Husky AS
Mobilnr. +47 909 78 248
E-post: post@birkhusky.no
www.birkhusky.no
Facebook

Fant du det du lette etter?