FEFO

Leie hytte?

Har du lyst til å oppleve den flotte naturen og det rike dyrelivet i Pasvik? Gjøkvassbu med soveplass til 6 personer , og hyttetunet ved Ellentjern med plass til 5-7 personer, leies ut via iNatur.no. Til høsten vil Sortbrysttjernkoia være renovert og klar for utleie fra samme portal.

NB: Les Folkehelseinstituttet og Helse Norge sine smittevernsråd før du drar på tur til oss.

Hyttene er et godt utgangspunkt for både jakt, fiske og friluftsliv. Turene kan også kombineres med dagsturer til våre åpne koier i Pasvik. Velger du å bare nyte stillheten og hyttetunet vil det også gi en flott naturopplevelse.

FeFos hytte Myrbekk koia drives av Birkhusky på Melkefoss i Pasvik. For mer informasjon se Birk's hjemmeside www.birkhusky.no.

Vi ønsker din tilbakemelding om gassbeholdning, vedlager og orden på hyttene på dette skjemaet. 

Kart over Pasvik

Hyttene i Pasvik

Gjøkvassbu

Nyrestaurerte Gjøkvassbu tilbys for utleie og kan bestilles på iNatur.no. Hytta har en fin beliggenhet ved Gjøkvannet i Øvre Pasvik og har sengeplass til 6 personer. Hytta er totalrenovert i 2018 og har egen badstu. Her er ikke innlagt strøm, men har vedovn og gassbluss.
Tilbud i Pasvik:​​​​​​​ https://www.visitnorway.no/search/?q=pasvik&type=listings&start=0

Sommerstid er hytta tilgjengelig via skogsbilvei, mens man vinterstid benytter ski fra parkeringsplassen. Traseen er ofte oppkjørt av reindrifta, som har vinterbeite i området.

Gjøkvassbu ble bygd av Statens Skoger på 1950 tallet, og ble benyttet som bolig til skogforvalterne i de periodene det var skogsdrift i nærområdet. 
​​​​​​​

Kontaktinfo: 
FeFo
Mobilnr. +47 915 13 277/ 78 95 50 00
E-post: post@fefo.no

 

 

Sortbrysttjern

Sortbrysttjern koia ligger ved inngangen til Øvre Pasvik nasjonalpark. Koia ligger idyllisk til like inntil Sortbrysttjernet. Her er det god plass på tunet, bålplass både ved vannet og på tunet, samt mulighet for badstue.

Sortbrysttjern ligger 8.8 km fra FV885s (Pasvikveien) langs skogsbilvei som er åpen for biltrafikk i sommerhalvåret.   

Koia er under renovering. Her vil det bli 6 sengeplasser. Stua og kjøkkenet er romslig, og det er dermed plass til enda flere. Arbeidene ferdigstilles i løpet av sommeren 2020, og koia vil fra høsten av kunne leies fra FeFo gjennom www.inatur.no. 

Klikk for stort bilde Kate Persen  

Ellentjern

Ellentjern er et flott utgangspunkt for turer i Øvre Pasvik hele året. Det er fem sengeplasser, med mulighet for to-tre soveplasser på hemsen. Her finner du et trivelig hyttetun ved enden av skogsbilveien ved Ellentjern og Ellenelva. Avkjøring fra Vaggetem. 

Hyttetunet er mye brukt av fuglekikkere og naturfotografer, og Finnmarksløpet har hatt sjekkpunkt her. Tunet var tidligere tilgjengelig gjennom Ellentjern AS, men kan fra midten av juni 2020 leies direkte fra FeFo via www.inatur.no.

Adkomst:
Avkjøring fra Vaggetem - ca 2 km etter skogsbilvei som er åpen i sommerhalvåret. 

Klikk for stort bilde   Klikk for stort bilde 

Myrbekkoia

Mybekkoia ligger ved skogsbilveien som fører til Sameti, plassert ved Myrbekken. Koia har inntil 13 sengeplasser med muligheter for badstu.
Adkomst om sommeren skjer med bil. Vinterstid kan man enten benytte ski, åpen skuterløype eller annen transport som utleier BIRK Husky ordner.

Kontaktinfo:
BIRK Husky AS
Mobilnr. +47 909 78 248
E-post: post@birkhusky.no
www.birkhusky.no
Facebook

Tilbud i Pasvik:  https://www.visitnorway.no/search/?q=pasvik&type=listings&start=0

Klikk for stort bilde Kate Persen  Klikk for stort bilde Kate Persen  

 

Kontakt

Ragnhild Røsseland
Rådgiver
E-post
Telefon 78 95 50 00
Mobil 971 00 940